YAKAVA

про нас

+38 (098) 115 97 55

відгуки

Всього відгуків: 17

Ірина

06.12.2020 22:22

Замовила на Чорну п'ятницю кілька сортів кави. Скуштувала поки Нікарагуа та Колумбію супремо. Розчарована страшенно. Обидва сорти пересмажені. Смаку ніякого нема.. Лише гіркота у роті(((

Андрій

10.12.2020 17:53

Доброго дня Ірино! Нам дуже прикро що Вам не сподобалася наша кава, зазвичай від неї залишається приємне враження, але ми розуміємо що в правилах є виключення. Яким з методів заварювання ви готували? Можливо ми могли б щось порадити для покращення результатів. Але в будь якому випадку, ми гарантуємо повернення коштів в повному обсязі, якщо вам несподобається настільки, що ви вирішите більше не замовляти в нас каву. Чекаємо на Вашу відповідь, адже нам важливо щоб ви залишилися задоволеними)

Павел

03.12.2020 16:39

Заказываю 2 раз по скидкам,этот раз цена приятно удивила.Кофе просто супер, огромное спасибо.

Володимир

19.11.2020 10:08

Замовляв каву вже декілька разів. Кожного разу приємний бонус! Останнього разу замовив 1кг Ефіопія єргочефе, до замовлення додали бонусом ще два пакета по 150гр. різної кави!!! І раніше додавали, але цього разу Ви мене приємно здивували! Правильний підхід! Це найкраща реклама. Ну і кава звичайно стабільно смачна та свіжа! Молодці!

Ірина

12.09.2020 22:02

Відсвяткували дуже приємно наше свято! Дуже смачно. Не вимушена атмосфера додає домашнього затишку. Дуже смачно десерти та кава!

Людмила

15.06.2020 11:30

Ця кава має голос))
Вранці пролунав дзвінок. Піднімаю слухавку.
- Людмила, доброго ранку, Я КАВА! .......(і після завершення розмови)... Гарного дня!

Замовляю тут вдруге. Цього разу замовила 6 різних смаків.
Кава смачна, готую в джезві

Сергей

23.05.2020 12:57

Заказывал САЛЬВАДОР САНТА МАТІЛЬДА.Это просто ужас.Пол упауовки белой фракции.Причём абсолютно белой,как мусор.Это при том что заказывал тёмную обжарку.Вкус,да никакой,просто водичка.Кофеварка рожковая!Никому не посоветую здесь заказывать!

Андрей

10.06.2020 17:31

Добрый день Сергей! Спасибо за ваш отзыв. Нам очень жаль, что Вам не понравился наш кофе. Мы ценим Ваше мнение, и мы хочем что бы вы были довольны заказом. Мы готовы вернуть вам потраченные деньги или выслать в замен другой кофе. Это наша гарантия качества.

Віталій

28.11.2019 18:41

Привіт. Дякую. Замовлення отримав. Продегустував Індія Плантейшн. Бомбезна. Ще продегустую фжовтий Бурбон. Я Ваш відданий покупець: як бедете чемні, не зіпсуєтесь і не підсовуватимете бадягу. Гарного бізнесу.

Андрій

01.12.2019 20:37

Дякуємо за відгук Віталій! Раді що Вам сподобалося. Ставатимемо кращіми, обов'язково!

Наталія

21.11.2019 09:47

Кава свіжа, ароматна та смачна. Гватемала, як на мене, надто обсмажена, але це і вказано у її характеристиках. Дозволю собі наголосити- Збалансована!) А Ефіопія Йоргачіф виправдала мої очікування цілком та повністю. Дякую!

Андрій

28.11.2019 18:27

Дякуємо Наталія! Тішимося, що вам сподобалося кава:) Ефіопія, безумовно яскрава! Дякуємо за довіру)

Наталія

14.11.2019 13:00

Чому пишете, що тиждень збираєте замовлення і обсмажуєте за вихідні, а по факту відзвонюється менеджер і стверджує, що вже зараз обсмажимо (середа біля 17.00) і завтра відправимо? Значить маєте запас смаженої кави, а не під замовлення

Марина

18.11.2019 11:45

Доброго дня! Ми дійсно обсмажуємо під замовлення та не маємо складу обсмаженої кави. Зараз за побажаннями шанувальників нашої кави ми змінюємо дати обсмаження та робимо це тепер двічі на тиждень. Саме тому Ви отримали дзвінок серед тижня) Не встигли оновити інформацію на сайті. Перепрошуємо за турботу. Дякуємо, що обираєте YAKAVA!
Смачної кави та гарного настрою!

Иван

27.10.2019 14:29

Не могу оформить заказ. Четыре раза и надпись - "выбачтэ шось пишло нэ так"

Андрей

31.10.2019 13:54

Иван, спасибо за информацию! Мы действительно имеем сбой в работе системы и пытаемся его решить! Подскажите пожалуйста, Вам удалось оформить заказ?

Голосування відкрито тільки для авторизованих користувачів

Вхід
Регістрація

кошик

вхід

Забули пароль?

Реєстрація

реєстрація

* – поля, обов'язкові для заповнення

відновлення паролю

Ми отримали Ваше замовлення! Вдячні Вам за вибір кави від Yakava! Наша менеджерка танцює від щастя. Зараз вона заспокоїться і зателефонує Вам, аби уточнити всі деталі!